Over ons

Scooterverhuur Assen

Scooterverhuurassen.nl is een onderdeel van het bekende Innobikes Assen. De onderneming bestaat al sinds 1947 toen deze is opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar Michel Boer welke inmiddels de derde generatie binnen het bedrijf is. Al sinds de eerste bromfietsen op de weg verschenen tot op de dag van vandaag wordt er hier gewerkt aan tweewielers.

Zorgeloos genieten

Scooterverhuurassen.nl staat voor zorgeloos genieten. Van een gezellige middag toeren tot een compleet verzorgd arrangement. Bijvoorbeeld een scooterrit inclusief een bezoek aan het bekende Cuby and the Blizzards museum.

scooterverhuur-assen-allo-50Een scooter van Scooterverhuur Assen huren doet u uitsluitend op de allernieuwste uitvoeringen, zoals de Sym Allo of de Sym Tonik. De scooters zijn voorzien van een schone en zuinige 4-takt motor. Door te genieten op deze Retro-look scooters combineert u nostalgie met het hedendaags rijcomfort op een erg milieuvriendelijke manier. Door de stille motoren geniet u optimaal van de mooie Drentse landschappen.

Alles geregeld

Wanneer u een boeking doet bij scooterverhuurassen.nl heeft u nergens omkijken meer naar. Voor vertrek krijgt u van ons altijd een uitvoerige uitleg en goede instructies door een van onze kundige collega’s. Zo gaat u dus veilig op pad! Bij elke scooter zit een ANWB routekaart, een regenponcho en een goed kettingslot.

Het enige dat we niet in de hand hebben is het weer.

Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig om er een geweldige gezellige dag van te maken! Beleef een romantische dag met uw partner, of geniet van een uniek dagje uit met familie en vrienden, maar het is ook leuk als bedrijfsuitje.