De Scooters

Vind je onze retroscooters zo leuk dat je er zelf ook wel één zou willen hebben? De modellen die wij verhuren zijn ook te koop. Graag adviseren wij je bij het maken van een keuze. Ook voor onderhoud kun je bij ons terecht.

De modellen:

 

Scooterverhuur Assen Allo 50

Allo 50

De Allo is een trendy ‘custom’ scooter met sierlijke vormen, die mooi zijn afgewerkt met chroom. Met de Allo kun je echt genieten van het cruisen. Zittend op het ruime zadel met het brede stuur in de hand wordt de straat een boulevard. De beschikbaar gestelde scooters zijn allen voorzien van een hoog windscherm en er is geen helmplicht van toepassing. Op deze manier heeft u het maximale comfort tijdens uw route door de Drentse natuur.

Neem direct contact op!

 

Scooterverhuur Assen Tonik 50

Tonik 50

Een compacte scooter met toch een Retro DNA die helemaal klaar is voor het mooie Drentse landschap en het moderne stadsverkeer. Optimale mobiliteit op elk gewenst moment, de SYM Tonik brengt kleur in je leven. Deze scooter is iets kleiner dan de Sym Allo. Voor iemand die iets minder groot is, of die zich vertrouwder voelt op een compactere scooter is dit de perfecte oplossing! De beschikbaar gestelde scooters zijn allen voorzien van een hoog windscherm en er is geen helmplicht van toepassing. Op deze manier heeft u het maximale comfort tijdens uw route door de Drentse natuur.