Ervaringen

Deel je ervaring


Submit your review
* Verplicht veld

Leuk middaguitje!

Mar 13, 2016 by Yvonne & Sander

Wij waren een weekend weg in de omgeving en het was mooi weer. Het leek ons daarom leuk om een middag een scooter te huren. Via internet vonden we deze website en na een belletje (een dag van te voren) hadden we een afspraak gemaakt.
Omdat we niet bekend waren in de omgeving gevraagd om een routebeschrijving. Het personeel hielp ons met het uitzetten van een route via Google Maps en deze hebben we ook grotendeels gevolgd. We hebben een hele leuke middag gehad in de mooie omgeving (veel dorpjes rondom Assen gezien). De scooters waren mooi en een goede service!


May 05, 2015 by Bart

afgelopen zaterdag (2 mei) hebben we 23 scooters gehuurd. Er was een leuke tocht voor ons uitgezet waardoor we ons de hele middag hebben vermaakt! De klantvriendelijkheid, service en scooters waren prima in orde.


Apr 18, 2015 by angelique oostingh

In april hebben we met het teamuitje deze scooters gehuurd.Dit was helemaal te gek!!!! Een aanrader voor iedereen!!!!


Perfecte scooters

Dec 02, 2014 by Andre Hulzinga

In november 3 scooters gehuurd in combinatie met een bowling arrangement bij pand 17. Alles was goed geregeld, een leuke route van ca 4 uur langs de TT en door kleine dorpjes. Voor herhaling vatbaar.
Bedankt en succes in 2015.


Super!

Sep 03, 2014 by Melissa

Super leuke dag gehad! Scooters helemaal goed en personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!


scooter hire

Jul 31, 2014 by Jessica

This is absolutely an amazing experience scooting down all the bike paths in Eext and Assen. It is easy to drive and not too hard to navigate your ways around. It is speed limited, and the kids enjoyed the scooting experience. The staff are very helpful. Give them a try, it is definitely different to riding the push bike.


Heerlijk!

Apr 04, 2014 by Albert

Vrijdag een scooter gehuurd bij Scooterverhuur Assen.
Hele mooie nieuwe scooters met een mooi windscherm erop. Alles was keurig voor elkaar!!!
Zeker voor herhaling vatbaar


Super leuk!

Mar 19, 2014 by Rutger

Top dag gehad, goed geholpen en ook nog eens lekker weer

Reactie: Dank!


Scooterverhuur Assen , USA 4.9 5.0 8 8 Wij waren een weekend weg in de omgeving en het was mooi weer. Het leek ons daarom leuk om een middag een scooter te huren. Via internet vonden we deze website en na een belletje (